EUROCOM EXPANSION

Eurocom Expansion SA a fost înființată în 1992 de către Viorel POPESCU în calitate de Proprietar și Director General, ca și societate comercială de lemn. În timp, activitatea a fost extinsă la producția de lemn și derivați de lemn. În prezent, producțiile sunt concentrate în Baiculesti, județul Argeș.

Abordarea față de cele mai importante districte forestiere din România(Carpații din sud, amplasarea uneia dintre cele mai importante păduri de fag din țară, sursă de bușteni de calitate superioară) reprezintă un avantaj logistic important.

Dotarea cu cele mai noi echipamente tehnologice, împreună cu un personal bine instruit și motivat completează cartea noastră de vizită. Compania are, de asemenea, cele mai extinse și mai moderne spații de depozitare din România, permițând cele mai bune condiții pentru depozitarea și păstrarea bunurilor.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați

www.fonduri-ue.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României